Meist

Unikaalsus

Iga inimene on unikaalne. Samamoodi on kõik see, mida näemeja tunneme enda ümber looduses, eriline ja kordumatu.
Nii, nagu ei ole olemas kahte ühesuguse sõrmejäljega inimest, ei leidu ka kahte samasugust puud.

Seetõttu on puusüüst inspireeritud Disaini Elamuse logo, peegeldades iga toote omanäolisust ning suurt armastust puidu kui materjali vastu.

Vineerpuit kui kestlik ja omanäoline materjal

Skandinaavialik ja omanäoline puitmaterjal on minu toodete põhielement, sest tootmisel kasutan enamasti vineeri.
Puidu hõrk lõhn ja mänguline puusüü annab igale esemele täiesti unikaalse ilme ning olemuse.
Oma toodete loomisel kasutan kohalikku interjöörvineeri, mis on igal juhul heaks alternatiiviks kõiksugusele plastikule.

Kõrgtehnoloogia kohtub käsitööga

Disaini Elamuse looming sünnib kõrgtehnoloogilisel laserpingil Aeon Mira 9, mis tagab täpsuse ka kõige pisemate detailide loomisel. Käsitööna tehtud viimistlus annab esemetele viimase lihvi.   

Üllatav disain

Disaini Elamuse looming sisaldab põhjamaiselt stiilseid vineerist disaintooteid, mis muudavad interjöörid püsivalt hubaseks ja üllatavaks. Usun siiralt, et kui ümbritseme ennast ausate ja ilusate asjadega, siis see teeb meid rõõmsaks. 

Kihiliste vineerist dekoratsioonide sari “Elevant toas”

Minu kõige ägedamad tooted on kihilised vineerist seinadekoratsioonid, mis üllatavd oma mängulise disainiga. Esimese sarjana on hetkel valmimas “Elevant toas” seinapildid. Sari on inspireeritud meie juhtimiskultuurist. Loe sellest lähemalt SIIT.

Kestev igilill ehk vineerist lill

 

Igale stiilsele kodule kodule annavad erilist hõngu vineerist lilled. Jah, lugesid õigesti, vineerist ehk puidust lilled, mida meie kutsume igililledeks. Neid on erinevas suuruses ja värvuses. Lihtsuses peitub nende võlu.
Eriti põnevalt mõjuvad igas interjööris just suured igililled, mis üldjuhul ei jäta kedagi külmaks. Igililli saab luua mistahes värvitoonis, et sobitada neid kokku muu sisustusega.

Kui Sul on kodus puitpõrand või mingi puidust mööbliese, siis on kindel, et igililled sobivad ka Sulle. Kontorites saab puidust lilli sobitada ettevõtte korporatiivse identideedi ja brändiguga. Igililled on kestvad ja aegumatult stiilsed.  

 

 

 

Teeme koos!

Minu väikeses disainistuudios tekib pidevalt tootmisjääke, aga minu süda ei luba ilusaid vineeritükke prügikasti saata.

Kutsu mind oma koosviibimisele jätkusuutlikku, lõbusat ja loomingulist workshop`i läbi viima. Teeme koos vineerijääkidest seinapilte või kõrvarõngaid. Kasutame selleks vineerist tootmisjääke. Loe võimaluste kohta SIIT. Olen avatud põnevateks koostöödeks, mis puudutavad erinevaid kunsti- ja disainiprojekte, dekoreerimist, üritusi, turundust ja millegi uue ja põneva loomist laserpingil. Kirjuta mulle – gisela@elamus.ee

 

 

Gisela
Disaini Elamuse asutaja